Борисов: България загуби милиарди заради некадърността на Промяната

ГЕРБ има готовност да говори с всички партии, които са готови да подкрепят приоритетите, заложени в Управленската програма.

Продължаваме да вярваме, че една партия, която се явява на избори, трябва да покаже на хората какво ще прави и с кого ще прави. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и водач на листата в 25 МИР София, предаде репортер на БГНЕС.

Борисов подчерта, че ГЕРБ има готовност да говори с всички партии, които са готови да подкрепят приоритетите, заложени в Управленската програма.

Лидерът на ГЕРБ коментира и как „Промяната“ са „безчинствали 11 – 12 месеца“.

„Много ми е интересно как подкрепящите ги медии ще интерпретират това, че те перат пари и купуват гласове“, каза той.

„Става въпрос за милиони. Говорят как си носят кеш, как купуват избори, как се финансират избори“, подчерта Борисов и заяви, че купуването и продаването на гласове е престъпление.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че на 9 юни Европа ще стане също различна. „Стрелят се премиери, убиват се президенти. Ние не можем да оставим страната без работещи мощности. Светът е много сложен. Много е важно дали крайнодесните сили ще доминират, дали либералите, дали зелените, дали социалдемократите“, каза още той.

Борисов обвини „Промяната“, че „България загуби милиарди заради тяхната некадърност“.

„Томислав Дончев да загуби милиард и това да му бъде простено – абсурд“, заяви той.

„Няма да говоря повече, защото след 9 юни, няма да може нищо да си кажем“, добави лидерът на ГЕРБ.

В заключение Борисов каза, че при нестабилност на ново правителство, наесен ще отидем пак на избори, а разломът ще е тежък. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон