Боримиров: Станислав Генчев беше първият вариант за Левски

Генчев бе официално представен като треньор на Левски.

"Станислав Генчев беше първият вариант и се радвам, че успяхме да се разберем. Разговорите протекоха много гладко и нямаше никакви странични неща, които да спъват идването на Станислав", каза изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров при официалното представяне на новия треньор на тима Станислав Генчев, предаде репортер на БГНЕС.

"Спряхме се на този екип, тъй като всички те са минали през Левски и знаят какво означава Левски. Надявам се каквито бяха футболисти на терена, този хъс и енергия да я предадат на играчите. Стоим зад целия екип и им пожелаваме успех. Той е наясно, че водим преговори с чуждестранни клубове за Хосе Кордоба. Няма как да ви кажа бюджета за нови играчи, тъй като той зависи и от футболистите, които ще продадем. Но сумите по изходящите трансфери са на няколко транша, понякога за две или три години", допълни Боримиров.

"Знаете, че в България позицията на старши треньор е доста ветровита, но Станислав е бил футболист на клуба, знае какво значи Левски, той и екипът му ще получат подкрепа, за да изпълнят продължителността на своя договор", каза още той. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон