Билал Бари: Обичам феновете на Левски, ще работя здраво, за да се върна възможно най-скоро

Нападателят на Левски Билал Бари даде интервю за клубната телевизия на "сините". Мароканецът разкри как върви възстановяването му и кога се очаква да се завърне в игра. Той бе изненадан от клуба с компилация от най-добрите му моменти.

"Възстановяването ми върви добре. Чувствам се в добра форма. Работим здраво всеки ден, за да се върна възможно най-скоро. Засега нещата се получават. Сега съм в Клерфонтен, в базата на националния отбор на Франция. Работя тук с някои от физиотерапевтите на националния отбор. Тренираме здраво, за да се възстановя от контузията. Закуската е в 07:30 часа, след което в 08:30 часа започваме с процедурите в зависимост от деня и плана ми. Например упражнения за крака и мускулите ми, защото след операцията имат нужда от по-специално внимание. После следва кардио. В 12:00 часа е обядът, а до 14:30 часа имаме почивка. След това отново упражнения до 17:30 или 18:00 часа в зависимост какво трябва да се прави", започна Бари.

"Всичко ми липсва. Отборът, феновете, приятелите. Когато си далеч от клуба, усещаш още повече колко голям е клубът. Защото не съм вътре и се усеща различно. Всичко ми липсва - феновете, София. Усещането е много силно и искам да се върна възможно най-скоро. Разбира се, че усещам подкрепа. Всеки ден говоря с доктора, с хора от клуба. Те ми се обаждат, също поддържам връзка и с треньора. Говоря с всички и усещам тяхната подкрепа. Това ми дава сили да работя по-усилено. Феновете ми пишат всеки ден в Instagram, в социалните мрежи. Дават ми сила, за да се възстановя. Искам да ви благодаря за всичко, защото имам нужда от всички вас. Това е труден момент за мен и заедно ще успеем. Благодаря ви.

Твърде много емоции. Това е лудо. Когато започват да пеят "1,2,3 Билал Бари", се чувствам много "голям". Не мога да опиша с думи тази луда емоция.

Гледам всички мачове. Преди срещите пращам съобщение на съотборниците си, за да им пожелая късмет. Понякога дори говори с всеки един от тях поотделно. След мачовете ги подкрепям също. Те знаят това. Те играят добре, борят се, понякога имат трудни моменти. Така е през този сезон, има и трудни моменти. Не мога да кажа, че ще играят по-добре, ако и аз съм на терена. Играят добре и искам скоро да играя с тях", добави още той.

От клуба бяха подготвили специално видео за Билал Бари, а след като той го изгледа заяви: "Това е лудост. Не правете така, ще се разплача. Благодаря ви момчета. Обичам ви. Обичам всички фенове на Левски. Ще работя много здраво, за да се върна възможно най-скоро, за да почувствам привържениците, стадиона, всички. Това е невероятно усещане, нямам думи да го опиша. Благодаря ви много".

"Надявам се да се върна след три месеца и да играя, ако всичко върви по план и нещата се случат добре. Искам да си пожелая много победи заради феновете, защото те го заслужават. Винаги са зад нас и ни подкрепят, а ние трябва да им се отблагодарим. Надявам се да имаме много хубави моменти заедно и много трофеи. Ще се завърна възможно най-скоро. Само Левски", завърши Билал Бари. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон