Васил Терзиев: Нека всички да останем деца в отношението си към света

Васил Терзиев

“Честит празник на всички малки и пораснали деца! Искам да им пожелая да са здрави, активни, да са любопитни и да не губят детското в себе си независимо на колко години са”.

Това заяви пред БГНЕС кметът на София Васил Терзиев, предаде репортер на БГНЕС.

Кметът откри празника на децата на София “Мечтаем заедно” в Княжевската градина.

“Дали се чувстваш млад или дете е въпрос на дух, затова желая на всички да останем деца възможно най-дълго в отношението си към света”, каза още Васил Терзиев.

Той пожела да помечтаем за едни по-хубави град, държава и по-здраво общество. “Където от малки да разбираме, че можем да постигнем повече заедно и това нещо го оформяме чрез спорт, културни дейности, доброволчество”, коментира Терзиев.

Кметът сподели, че любимата му детска песен е “Зайченцето бяло”, а любимата анимация- Том и Джери и “Ну, погоди!” От дете съм активен със спортовете, с музиката все още сме на Вие”, разказа с усмивка Васил Терзиев.

Кметът на София поясни, че по случай 1 юни гражданите ще могат да видят различни активности в следващия месец свързани със спорт, културни дейности, посещение на Цирк Балкански, доброволчески акции. “Малки и големи показват, че заедно може да бъде по-приятно”, добави кметът на София. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон