В Благоевград гласуват докато не е напекла жегата

Изборният ден в област Благоевград започна в спокойна обстановка.

Изборният ден в Трето училище в Благоевград започна в 7.00 часа тази сутрин, в него са разположени 10 секции, предаде кореспондентът на БГНЕС за региона.

"В 29-та секция изборите започнаха нормално, изборните книжа са проверени, очакваме проблеми заради двата вида избори. Избирателите по списък са 618, като за избор на Европарламент те са с 36 по-малко“ каза пред БГНЕС председателят на изборната секция Величка Миленкова.

Малко след 7.00 часа пред секцията се оформи опашка от гласоподаватели, които предпочитат да упражнят правото си на вот докато все още е по-хладно.

Изборният ден в област Благоевград започна в спокойна обстановка, уточниха междувременно от пресцентъра на ОД на МВР и увериха, че са предприети всички необходими мерки за охрана на обществения ред, пожарната безопасност и осигуряването на спокойно протичане на изборния ден.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес и са съотносими към действията на МВР, на денонощната телефонна линия 02/90 112 98 и имейл izbori@mvr.bg. В ОДМВР-Благоевград също са открити денонощни телефонни линии: 073/ 867 323, 073/ 867 566 и 073/ 867 434, както и e-mail: odc.blagoevgrad@mvr.bg, на които да се подават сигнали за нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на МВР в зборния процес. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон