София Вергара, Том Брейди и Кейт Хъдсън отбелязаха Деня в памет на загиналите във войните

Денят в памет на загиналите във войните беше отбелязан с прочувствени възпоменания и радостни събирания, като известни личности се включиха в социалните мрежи, за да почетат годишния американски празник.

Денят в памет на загиналите във войните се отбелязва в последния понеделник на месец май и е федерален празник, посветен на траура за американските военнослужещи, загинали по време на служба във въоръжените сили.

Том Брейди, който винаги е бил спортист, сподели снимка, на която се наслаждава на ден с лодка във водата, демонстрирайки тонизираното си тяло и попивайки празничното настроение.

Кейт Хъдсън избра по-спокойно празнуване, наслаждавайки се на забавен пикник с разкошна дъска със сирене в задния двор на дома си в Лос Анджелис. Тя беше видяна да се забавлява чудесно с дъщеря си Рани, улавяйки същността на семейната сплотеност.

Зашеметяващата актриса от "Модерно семейство" и настояща съдийка в "Америка търси талант", облече огненочервена рокля, като остави буйните си коси да се спускат по раменете ѝ. Тя позира с приятелка и с очарователното си ново кученце чихуахуа, като написа под публикацията си: "Щастлив уикенд на Мемориалния ден на всички!" /БГНЕС

 

Последвайте ни и в google news бутон