Сачева: От нас зависи как ще изглежда България

Изключително важно е да бъдем част от нашия общ дом Европа и да участваме във взимането на решения. От нашия глас на парламентарните избори на 9 юни зависи как ще изглежда нашият дом България. Това заяви Деница Сачева, областен координатор на ГЕРБ в Добрич, предаде кореспондентът на БГНЕС от региона.

Сачева подчерта, че на изборите хората трябва да изразяват своята позиция. Всяко наше действие или бездействие има значение, добави тя.

„Разказват ви колко сте забогатели през последните две години, но това е само в главите на ПП-ДБ. Статистиката ясно показва, че за последната година са построени само 26 км пътища“, заяви Сачева.

Тя напомни, че всички проекти за областта Добрич са били спрени от правителството на Кирил Петков. „Ние казахме, че няма да подкрепим бюджет без пари за общините. Всички 108 млн. лева за проекти за Добрич са осигурени в бюджета благодарение на ГЕРБ и Бойко Борисов“, подчерта Сачева.

Тя заяви, че „хората, които вършат работа, са само в ГЕРБ“. „Хората се оплакват, че Добрич е накрая на България. Аз непрекъснато водя в града хора и разказвам за него. Тук ще бъде открит филиал на Бургаския университет за медицински сестри“, добави тя.

Заедно със Сачева в Добрич присъстват част от най-добрите хора на ГЕРБ на европейската и национална сцена, сред тях са Росен Желязков, Даниел Митов, проф. Костадин Ангелов, Мария Габриел, както и лидерът на партията Бойко Борисов.

Проф. Костадин Ангелов заяви, че благодарение на „мотора на област Добрич Деница Сачева“ са осигурени много възможности за получаването на качествена медицинска помощ, включително хирургична. „В момента в болницата работят 43 млади лекари от общо 125. Това е похвално. Благодарение на г-жа Сачева направихме законодателна инициатива, за да премахнем забраната за разкриване на филиали на висши учебни заведения. Ще открием през 2025 г. училище за млади медицински сестри“, каза той. І БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон