ЦСКА 1948 и Лудогорец поделиха точките в Бистрица

Отборите на ЦСКА 1948 и Лудогорец направиха равенство 2:2 в сблъсък от третия кръг на Първа лига. На стадион “Витоша” в Бистрица и двата тима имаха преднина в определен момент от двубоя, но в крайна сметка не успяха да се победят.

Шампионите поведоха в резултата в допълнителното време на първата част, когато Каули преодоля Даниел Наумов след двойно подаване с Алекс Сантана. Само в рамките на три минути между 72-ра и 75-та домакините стигнаха до пълен обрат, като първо халфът Ивайло Чочев изравни от непосредствена близост след удар в гредата на Георги Русев, а след това самият Русев се разписа след асистенция на Ангел Лясков. Играчите на Анте Шимунджа все пак избегнаха поражението с изравнителен гол на Бърнард Текпетей в 81-та минута, който оформи крайното 2:2.

По този начин "орлите" остават начело в класирането със седем точки от три изиграни мача, докато ЦСКА 1948 заема трета позиция с актив от пет точки.

За Лудогорец предстои гостуване на Шамрок Роувърс в мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига във вторник, след като разградчани спечелиха първата среща у дома с 3:0. В следващия кръг от първенството "орлите" посрещат новака Спартак Варна в петък от 21:00 часа. ЦСКА 1948 също ще срещне новак в елита в следващия си двубой, като в петък от 18:30 часа гостува на Хебър Пазарджик. /БГНЕС