Шеметната IMANY плени София с виолончело и танц

Какво се получава, когато съчетаем невероятен кадифен глас, магнетично излъчване, артистичност и визуални ефекти с инструмента, който има най-близка до човешкия организъм вибрация, при това не един, а осем на брой виолончела, крайният резултат е VOODOO CELLO.

Френската поп-соул певица IMANY зашемети за пореден път българската публика с театрално-музикален спектакъл на 2 юни в Зала 1 на НДК, където представи последния си албум VOODOO CELLO, в който певицата залага единствено на своя глас под съпровода на осем виолончела, предаде репортер на БГНЕС.

С голямо вълнение, певицата сподели от сцената целия си артистичен път от ранна детска възраст до днес, като започна с думите „липсвахте ми“ и че концертите в София са много специални за нея.

Тя нарича този албум, моето трето дете. С голямо вълнение разказва за проекта, чието раждане е отнело десет години, изпълнени с немалко перипетии и трудности, за да се появи на сцената сега и да омагьосва зрители и слушатели като една истинска вуду жрица.

За първи път виолончелисти стават от столовете си, за да свирят прави, да се движат по сцената и да танцуват, в съчетание с дълбокия и омайващ глас на IMANY.

Последният подарък за присъстващите бяха двата хита "Don’t Be So Shy" и "You Will Never Know", които изпя на бис и каза на публиката, до следващия път. /БГНЕС