"Да станеш Карл Лагерфелд": Стилно пътешествие в миналото на модната икона

Hulu и Disney Plus пуснаха трейлъра на предстоящия си сериал "Да станеш Карл Лагерфелд". Продукцията разглежда живота на легендарния немски моден дизайнер Карл Ото Лагерфелд, известен със своя емблематичен стил и принос към света на модата, който почина през 2019 г., оставяйки след себе си наследство, което продължава да вдъхновява.


В сериала в ролята на Лагерфелд участва Даниел Брюл, който предлага поглед към живота му през 1972 г., когато е сравнително неизвестен дизайнер на облекла. Историята проследява Лагерфелд, който среща и се влюбва в Жак дьо Башер, изигран от Теодор Пелерин, харизматичен и загадъчен млад мъж. В същото време Лагерфелд се заема със своя приятел и съперник Ив Сен Лоран, в ролята Арно Валоа, гений на висшата мода, подкрепян от страховития бизнесмен Пиер Берже, в ролята Алекс Лутц.

Създаден от Изаура Пизани-Фери, сериалът обещава да бъде завладяващо изследване на ранните години на Лагерфелд и взаимоотношенията, които са го формирали. Звездният актьорски състав, който включва и Анес Жауи, вдъхва живот на тези емблематични фигури на екрана, предлагайки на зрителите поглед към света на модата и творчеството.

Премиерата на поредицата е насрочена за 7 юни 2024 г. и със сигурност ще бъде задължителна за модните ентусиасти и феновете на Лагерфелд. /БГНЕС