Сграда "Сердика" от „Пулев Инвест Груп" – комфорт, доверие и визия за бъдещето

„Пулев Инвест Груп" направи първа копка на жилищната сграда „Сердика", а екип на БГНЕС присъства на тържествената церемония и разговаря със съдружниците Тервел Пулев и Васил Михайлов, и с търговския директор на компанията Петър Сотиров.


„Вече натрупахме известен опит в строителния бизнес, но човек се учи докато е жив. Не мога да кажа, че съм много уверен във всяко едно нещо, но не мога да кажа и че нямам опит. Вървя напред и идеята е да станем по–добри". Това заяви в интервю за БГНЕС боксьорът, а от две години и съдружник в „Пулев Инвест Груп" - Тервел Пулев.

„И на ринга се чувствам достатъчно комфортно, когато съм добре подготвен, също така и на строителната площадка, когато нещата са добре подготвени, когато са подбрани качествени материали, и когато се спазват сроковете, също се чувствам много добре", каза още той и сподели, че с течение на обстоятелствата самият той е навлязъл все по- навътре в строителния бизнес и в естеството на нещата. „В моя живот постоянно уча уроци, това е един процес, който върви вече две години. За мен постоянството е черта на характера, винаги да правя нещо, да работя, да се стремя към нови хоризонти, цели, и това бе една от тях", каза още Тервел Пулев. Той обясни, че с новата сграда „Сердика" качеството на строителството се запазва, както и ще има много новаторски варианти. „Много често прехвърляме клиенти от едната сграда към друга, когато се изчерпат свободните апартаменти от даден тип, и така дори преди да сме направили първата копка, хората капарират и купуват", уточни Пулев.


Освен тези две начинания Тервел Пулев наскоро получи и научно звание "доктор", след като защити своята дисертация в Националната спортна академия. Занапред смята да започне да пише статии. „Това ще ми помогне за работата в университета, а когато има нещо подходящо, ще се отворят и плановете за ринга, които ще се търсят вече от септември месец", каза още той.

Инвеститорът определи подкрепата от близките и семейството си като основна причина за своя успех. „Когато тръгна да правя нещо, жена ми ме вижда отстрани и ми дава съвети, това ме кара да се замисля. Когато стартирах дейността си в „Пулев Инвест Груп", съпругата ми беше много любопитна за моето ново амплоа и ми оказа една огромна подкрепа", допълни още Тервел Пулев.


Адвокатът Васил Михайлов, също съдружник в „Пулев Инвест Груп", заяви за БГНЕС, че успехът се гради постепенно. „Важна част обаче е екипът. Ние сме сплотен екип от инженери, адвокати, а когато всичко е планирано, успехът се гради лесно", уточни още Васил Михайлов, след което обясни, че попрището за него не е сменено. „Аз съм адвокат по професия, занимавам се с недвижими имоти, основната ми специализация е подготовката на документи за строителство, така че целият ми професионален път е свързан с недвижими имоти", поясни съдружникът в строителната компания. Той определи доверието и високото качество на добра цена като основа за успеха на всички продадени сгради до момента. „Използваме най–високо качество материали, изпълнението е много професионално, това впечатлява клиентите и те водят при нас своите роднини. Това е много показателно за нас", коментира Васил Михайлов, след което подчерта, че жилищната града „Сердика" е най–големият проект за компанията.

Петър Сотиров, търговският директор на „Пулев Инвест Груп", поясни, че сграда „Сердика" е разположена в най–перспективния може би район на София – Малинова долина. „Намира се в непосредствена близост до НСА, а детската градина е зад нас, за да може да допринесе за нужния комфорт", каза търговският директор, след което уточни, че сградата се отличава с нова и модерна визия. „Сградата се състои от три секции, имаме подходящи двустранни апартаменти за инвестиция, отделна секция, която открива прекрасна панорама към София, и друга секция гледаща към Витоша".


За приятната атмосфера на събитието се погрижи и актрисата и певица Милица Гладнишка, която заяви за БГНЕС, че се чувства чудесно, и както се вижда -целият строеж има попътен вятър. „Видях плана на сградата, много ми харесва, че ще има парк пред нея, защото е много важно в тези дни да има място за почивка, да има зеленина, и тъй като ще има деца, наблизо има и детска градина, така че струва ми се много добър проект", каза още Милица Гладнишка. /БГНЕС