Салма Хайек не глези децата си със скъпи коледни подаръци

56-годишната актриса е омъжена за бизнесмена милиардер Франсоа-Анри Пино и са родители на 15-годишна дъщеря на име Валентина, докато Франсоа-Анри има още три деца от предишни връзки - и Салма е категорична, че нито едно от тях не бива глезено по празниците, въпреки пълните банкови сметки на семейството.

Тя разказва за рубриката на New York Post PageSix: "Децата ми са скромни. Не знам как съм го постигнала, но мисля, най-страхотното е, че те имат голям избор. Така че за Коледа ми харесва да отварят милиони подаръци, но повечето са много малки и забавни, други са много глупави и смешни, а след това получават един или два наистина хубави".

Салма не става майка, докато не навършва 40 години и преди е обяснявала, че оценява по-добре родителството, защото е изчакала да стане истински зрял човек.

Тя сподели пред "Гардиън": "Оценяваш го много повече, защото докато стигнеш до него, вече си преминал през страха, че може би никога няма да се случи. Освен това знаеш какво искаш да правиш с живота си, така че не изпитваш натиск: "Какво ще правя с живота си? И аз съм майка! Когато се омъжиш млад, е трудно, защото може би все още не знаеш кой си. Аз бях малко по-мъдра". /БГНЕС