Пулев: Новата година може да бъде много интересна

"Аз буквално от леглото станах и се качих на ринга. Доказах се пред себе си, че сме железни. Хората знаят, оценяват, виждат, получи се уникален мач, много добър мач и победата си е победа. Когато е по-трудно е още по-сладко". Това заяви Кубрат Пулев пред bTV при завръщането си в България, след като преди няколко дни победи поляка Андрей Вавржик в Калифорния.


Кобрата бе болен и преди мача и се качи на ринга с много висока температура, но въпреки това успя да надиграе и победи своя съперник, а миналата вечер той и брат му Тервел, който също записа победа, бяха посрещнати топло на българска земя. "Какво по-хубаво. Топло посрещане и единствено и само любов. Винаги се радвам и съм благодарен за това нещо. И винаги гледам да връщам с два пъти повече любов. Беше интересно, отново имаше драма. В крайна сметка и това го има, и ние сме хора. Още един път се доказаха пред себе си, за характера, за волята, за желанието, за непримиримостта и духа. Всичко е в духа, защото пак беше дилема дали да играя. Треньорът каза "не, няма да играеш, няма нещо, което да е на всяка цена". Но аз прецених и даже му казах "хайде един рунд бой със сянка ще ти направя, за да ти докажа, че не се задъхвам". Той ми каза "нали те виждам, че се задъхваш още като ходиш", сподели Кубрат.

Относно бъдещите си предизвикателства, Пулев каза: "Има, коментираме, говорим, новата година може да бъде много интересна. Няма дълга пауза, прекалената почивка също не е добре". /БГНЕС