Костов: Ще обсъдим бъдещето ми с ръководството

"Поемам отговорност, но не и цялостната вина за представянето. Ще обсъдим с ръководството бъдещето ми и бъдещето на отбора". Това обяви треньорът на Левски Николай Костов след загубата от ЦСКА с 1:3, която остави "сините" на пето място в класирането на Първа лига, предаде репортер на БГНЕС.

На Националния стадион "сините" инкасираха три гола още преди почивката и така записаха втора загуба от ЦСКА в рамките на 20 дни, а феновете на тима поискаха неговата оставка. Костов бе видимо изнервен след срещата и нападна журналистите, като отказа да отговаря на въпроси за призивите за оставка.

"Играчите на ЦСКА се възползваха от първата ситуация и отбелязаха гол, в момент, в който ние имахме преимущество и пропуснахме две голови положения. След това чисто психологически това промени нещата, футболистите реагираха, не мога да ги виня и точно, когато не трябваше, допуснахме втори гол. Третият гол не искам да го коментирам", каза той.

"Вярвам в този отбор, имаме млади играчи, на които това отрицание. Футболистите са неуверени, тъй като загубиха важни мачове", допълни Костов. /БГНЕС