Петър Сотиров: Пулев Инвест Груп вдига качеството и енергийната ефективност

„За всеки един от нашите проекти ние се стремим да ставаме все по-добри, все повече да вдигаме качеството и енергийната ефективност и сградите получават все по-високи оценки, а сграда „Сердика" е най – големият ни проект до момента". Това заяви в интервю за БГНЕС Петър Сотиров, търговски директор в „Пулев Инвест Груп".


„Сградата освен с модерната си визия, е интересна и с архитектурата си. Тя е съставена от 185 апартамента, от които голяма част са двустайни, тристайни и четиристайни, съответно самата тя е разделена на три входа, а интересното при нея е, че всеки един от входовете е разделен на секции", обясни Петър Сотиров и уточни, че всяка секция е според вида на имотите, които имат. „Едностайните и двустайните апартаменти са изключително подходящи за инвестиция с цел отдаване под наем, но пък имаме тристайни и четиристайни апартаменти, от които се открива чудесна панорамна гледка както към София, така и към Витоша", заяви още търговският директор на „Пулев Инвест Груп". „Още от самото начало на изграждане на нашите сгради ние работим само с най-качествените материали на доказани фирми и на доказани марки. Тухлите гледаме да са най-високо качество от съответната марка, дограмите да са най-модерните, входните врати, за всяко нещо сме помислили да е най-качественото, така че хората да получат един сигурен и уютен дом". Петър Сотиров обясни и, че на този етап вече има вече доста заявени купувачи. „Още преди първа копка голяма част от апартаментите са заявени предварително. Всъщност така е било и до момента. При голяма част от сградите ни още преди първата копка клиентите имат възможност да изберат най-подходящия за тях имот и да го резервират още преди да се е случило строителството", коментира експертът, след което уточни, че строителството на сграда „Сердика" предвиждат да е около 3 години. „Вече зависим от времето и нужното време за доставки, но за три години мислим, че ще се справим", каза още той.


Търговският директор на компанията припомни, че всяка една сграда до момента носи името на българска наша столица и това ще продължи занапред. „Очаквайте нови сгради, в момента са в процес на проектиране, така че очаквайте нови и модерни предложения, които да се превърнат във вашия нов дом", допълни още Петър Сотиров, търговският директор в „Пулев Инвест Груп". /БГНЕС