Деми Мур и дъщерите ѝ изглеждаха ослепително на наградите "Оскар"

На партито за наградите "Оскар" на 10 март се събраха най-модерните семейства в Холивуд, включително Деми Мур и нейните прекрасни дъщери, съобщи People.


Звездата и трите ѝ дъщери - Румър, на 35 г., Скаут, на 32 г., и Талула Уилис, на 30 г. (всички те са общи с бившия ѝ съпруг Брус Уилис) - се издокараха за рядка публична семейна поява на звездното събитие, което се проведе в Центъра за сценични изкуства "Уолис Аненберг" в Бевърли Хилс, Калифорния.

61-годишната Мур беше водеща в рокля в шоколадов цвят, със секси изрезки от вериги и дръзко деколте в стил "чокър". В задната част на роклята имаше още диамантени, разголващи кожата изрязвания, които актрисата уверено показа на килима.

Всички деца на Мур заложиха на романтика в тоалетите си.

Румър Глен беше облечена в розова бална рокля. Тя излъчваше старо холивудско усещане с разкроения корсаж (с подобна форма като тази на роклята на Мур) и оперните ръкавици.

Скаут Ларуе заложи на рокля на Zac Posen, от кадифената горна част с дълбоко деколте до елегантната разтопена шарка на полата, както и воланите.

Най-малката, Талула Бел, се открояваше с корсет на Zac Posen с винтидж акварелни мотиви. За разлика от майка си и братята и сестрите си, които избраха да носят косите си пуснати, тя прибра огнените си кичури на кок с бебешки бретон.

Рядко се случва квартетът да се появява заедно на публични места, но когато го направят, бъдете готови да станете свидетели на модно шоу.

През февруари Мур, Румър и Скаут се облякоха в делови тоалети за арт инсталацията на The Frankie Shop x Crosby Studios в Лос Анджелис. Всички те носеха сиви комплекти с изключение на Румър, която беше със зимен бял костюм с кафяви обувки./БГНЕС