Анджелина Джоли: На 48 все още се опитвам да се разбера

Актрисата Анджелина Джоли реши да разкаже много подробности от своя бизнес и личен живот.


Тя позира за ноемврийския брой на списание Vogue и говори открито за новата си работа, децата, проблемите и бурния период след развода й с Брад Пит.

„Бях на 26 години, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Да имам деца ме спаси – и ме научи да бъда различна в този свят. Мисля, че щях да свърша по мрачен начин, ако не живеех за тях. Те са по-добри от мен, защото трябва децата ви да бъдат такива“, каза тя пред Vogue.

Актрисата живя 12 години с Брад Пит и имат шест деца – три осиновени и три биологични. Двамата решиха да се разведат през 2016 г., след което публично отправяха обиди и обвинения един към друг.

Те водят съдебни дела за попечителство над деца, както и за собственост на винарна във Франция, и едва наскоро постигнаха споразумение.

„Все още се опитвам да се разбера, на 48 години. Предполагам, че съм в преход като личност. Не чувствам, че през последните 10 години съм била напълно себе си“, каза Анджелина.

Джоли наскоро стартира своята модна марка „Atelier Jolie“.

„Не искам да бъда голям моден дизайнер, искам да създам модна къща за други хора, за да могат те да станат такива. Надявам се да променя много аспекти от живота си и това е един от тях“, каза актрисата.

Актрисата сподели още, че иска марката й да вдъхнови жените да покажат по-нежната си страна. /БГНЕС