Манчестър Юнайтед удължи с една година договора на Тен Хаг

Манчестър Юнайтед удължи договора на мениджъра Ерик тен Хаг с една година. Нидерландецът вече има контракт с "червените дяволи" до лятото на 2026 година. Новината бе официално потвърдена от клуба.

След края на сезона новото ръководство на Юнайтед в лицето на сър Джим Ратклиф и назначените от него експерти направи анализ на изминалата кампания и в крайна сметка реши да остави Тен Хаг на поста. Тъй като неговият договор беше за още само един сезон, неговият контракт сега е удължен с допълнителна година.

"Много съм щастлив, че с клуба постигнахме разбирателство да продължим да работим заедно. През последните две години спечелихме два трофея и показахме сериозен прогрес. Трябва обаче ясно да кажем, че ни предстои още много работа, за да достигнем нужното ниво, което е Манчестър Юнайтед да се бори за титлите на Англия и Европа", сподели Тен Хаг.

"Макар и анализът на отминалия сезон да набеляза области, които се нуждаят от подобрение, също така стигна до категоричното заключение, че Ерик е най-добрият партньор, с който да продължим да работим в повишаването на стандартите в клуба и резултатите", каза спортният директор Дан Ашуърт. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон