ЛеБрон Джеймс: Горд съм от моя син

Брони ще играе през следващия сезон заедно с баща си в Ел Ей Лейкърс.

ЛеБрон Джеймс не скри гордостта си от това, че ще играе със сина си Брони в Националната баскетболна асоциация (НБА) през следващия сезон. Двамата ще бъдат част от Ел Ей Лейкърс. Това е забележително и на фона на сърдечния арест, който претърпя синът на ЛеБрон преди близо година.

"За мен, да видя сина ми да стигне до НБА е само по себе си невероятно. Това винаги е била негова голяма мечта. Горд съм, че ще играем заедно. Нямам думи, наистина. Момчето работи усилено през последната година, имайки предвид какво му се случи. Нашето семейство продължава да намира трудно думи за начина, по който се почувства, когато го избраха в Драфта. Нямам търпение да видя как ще се развие, защото има толкова много за подобряване - както като скорост, така и от физическо естество", коментира "Краля".

Брони Джеймс дебютира в Лятната лига при загубата от Сакраменто Кингс с 94:108 в първия двубой от Калифорнийската класика. Той завърши с 4 точки за 22 минути на паркета.

ЛеБрон говори за предстоящите Олимпийски игри в Париж, където ще играе за тима на САЩ. Съставът на "янките" включва и други големи имена, сред които Стеф Къри, Кевин Дюрант и Джоел Ембийд. "Играта ми ще е такава, каквато изисква от мен отборът. Ще мога да помогна. Ако трябва да вкарам кош или да асистирам, ще го направя. Винаги съм опитвал да настройвам играта си според нуждите на отбора. Нищо не се променя и с този тим. Ще бъде лесно. Играеш с още 11 потенциални играчи в "Залата на славата". Всичко може да ти се получи с лекота", добави четирикратният шампион на НБА. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон