Крис Прат е съкрушен от смъртта на бившия си дубльор

44-годишният актьор е работил заедно с Тони Макфар - който почина на 47-годишна възраст по няколко проекта като продължението на "Пазители на галактиката", но също така е прекарвал време с него извън снимачната площадка. Прат призна, че "никога няма да забрави неговата твърдост", като отдаде почит само няколко часа след като новината беше съобщена за първи път на 16.05.24 вечерта.

Той написа в Instagram: "Съкрушен съм да чуя за загубата на моя приятел и бивш каскадьор Тони Макфар. Снимахме се заедно в няколко филма. Играехме голф, пиехме уиски, пушехме пури и прекарвахме безкрайни часове на снимачната площадка. Никога няма да забравя неговата издръжливост. Винаги е бил джентълмен и професионалист. Ще ни липсва. Молитвите ми са насочени към приятелите и семейството му, особено към дъщеря му".

Не е обявена причина за смъртта, но съпругата на Тони - Дона, заяви пред TMZ, че кончината му е била "неочаквана и шокираща" и че "семейството все още не знае точните обстоятелства".

Изданието беше първото, което потвърди новината за смъртта му, а по-късно Deadline съобщи, че съдебният лекар на окръг Ориндж е заявил, че е извършена аутопсия и причината за смъртта му е в очакване на резултатите от токсикологията./БГНЕС

 

Последвайте ни и в google news бутон