Крис Хемсуърт в преговори за участие в кросоувър филм за "Трансформърс" и G.I. Joe

След като изигра Тор от Marvel и ненормалния злодей Дементус във филма на Джордж Милър "Фуриоза: Сага за Лудия Макс", Хемсуърт води преговори за участие в предстоящия кросоувър между франчайзите "Трансформърс" и "G.I. Joe" на Paramount.

Крис Хемсуърт е в преговори за присъединяване към още един блокбъстър франчайз, пише Variety.

Кросоувърът между "Трансформърс" и "G.I. Joe" беше за първи път загатнат още в миналогодишния филм "Трансформърс: и бе официално потвърден на тазгодишния CinemaCon от Paramount.

В края на "Възходът на зверовете" героят на Антъни Рамос Ноа се среща със съмнителен правителствен агент на име агент Бърк, изигран от звездата от "Къща от карти" Майкъл Кели. Той подава на Ноа визитна картичка, след като е спасил света с Аутоботите, и се разкрива, че Бърк работи за G.I. Joes, специален екип от командоси. Двете популярни марки от 80-те години на миналия век и преди са се пресичали в комиксите на Marvel, но за първи път ще се съберат на големия екран.

"Ноа се превръща от човек, който не може да си намери работа, в човек, който получава най-великата работа в историята. Наистина ми се стори органично да го сложа тук, защото можеш да го свържеш с историята", каза продуцентът Лоренцо ди Бонавентура пред Variety на премиерата на "Възходът на зверовете".

Това ще бъде втората роля в "Трансформърс" за Хемсуърт, тъй като той вече се снима в анимационния филм "Трансформърс 1". Той озвучава младия Оптимус Прайм, по времето, когато е бил известен само като Орион Пакс, във филма, който излиза по кината на 20 септември.

Ди Бонавентура, Марк Вахрадиан, Майкъл Бей, Том ДеСанто и Дон Мърфи ще продуцират кросоувъра, а Стивън Спилбърг и Hasbro Entertainment ще бъдат изпълнителни продуценти. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон