Дженифър Лопес подхрани слуховете за радяла с Бен Афлек

Наскоро психоложката Лена Марсак каза, че звезда Джей Ло е харесала и е лайкнала публикацията й за нездравословни връзки. Публикацията на Лена говори за това как е невъзможно да се изгради връзка с някой, който е „извън връзка със себе си“. „Не можете да очаквате някой да ви види, когато вие не виждате себе си. Лесно е да влезеш в една връзка, много по-трудно е да я поддържаш, защото любовта не е чувство, а действие“, пише Марсак.

Слуховете, че Лопес и Бен Афлек са се разделили, се появиха, след като фенове на звездите забелязаха, че не са се появявали заедно на публични места от дълго време. Редица медии, позовавайки се на източници, близки до двамата, пишат, че те вече не живеят заедно. Един от запознатите каза на изданието „Пийпъл“, че Бен се е изнесъл от общия си дом с Дженифър в Лос Анджелис и сега живее наблизо, докато снима филма на Гавин О’Конър „Счетоводителят 2“.

Дженифър прекарва по-голямата част от времето си в Ню Йорк, тя е заета със снимките на друг филм, „Целувката на жената паяк“. Наскоро обаче папараците все пак снимаха Лопес и Афлек заедно: двойката посети училищна пиеса, в която участва Серафина, дъщерята на Бен от Дженифър Гарнър. Двойката дойде на събитието с букети цветя.

В същото време, според очевидци, "Бен изглеждаше така, сякаш не се радва да види Дженифър". "Дейли Мейл" пише, че когато Лопес слязла от колата, Афлек не се приближил да я прегърне или целуне. Вътрешен човек каза на Перес Хилтън, че двойката обаче не може да не загърби различията си в името на децата, тъй като дъщерята на Дженифър Ема е много привързана към Серафина. Тя също дойде на представлението и беше много развълнувана. Припомняме, че Дженифър Лопес роди близнаците Ема и Максимилиан от певеца Марк Антъни през 2008 г. Бен и бившата му съпруга Дженифър Гарнър имат три деца: Вайълет, Серафина и Самуел. /БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон