Дешан: Щастлив съм от резултата, Мбапе е със счупен нос

Селекционерът на Франция Дидие Дешан похвали играчите за победата срещу Австиря с 1:0, но предупреди, че завършващият удар е бил слабото им място в днешния двубоя.

"Щастлив съм от резултата. Всички мачове са трудни изправихме се срещу отбор, който имаше какво да покаже срещу нас. Имаме нужда да бъдем по-прецизни в атака и в завършващия удар", каза Дешан.

Треньорът на "петлите" разкри, че Килиан Мбапе вероятно е със счупен нос. Капитанът на състава изигра ключова роля за победния (авто)гол в мача, но по-късно се сблъска с Кевин Дансо и остана на тревата на "Дюселдорф Арена".

Кръвта се появи по лицето на новия нападател на Реал Мадрид, след което той бе санкциониран за повторно влизане в игралното поле без разрешение на съдията и в крайна сметка бе заменен.

"Счупен нос? Очевидно да. Носът му изобщо не е наред. Ще видим. Много притеснително за нас", обясни Дидие Дешан.

Ако Мбапе бъде изключен от игра в краткосрочен план, Дешан разполага с редица опции, към които да се обърне в негово отсъствие.

Рандал Коло Муани и Оливие Жиру влязоха в игра като заместници срещу Австрия, а Антоан Гризман може да бъде използван в по-предни позиции, ако се наложи. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон