Дерменджиев: Рецептата за класиране в групите на ШЛ е много проста - да побеждаваме

Лудогорец посреща грузинския Динамо Батуми в мач от първи предварителен кръг на ШЛ от 21:00 часа.

Рецептата за класиране в групите на ШЛ е много проста - да побеждаваме. Това заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев на пресконференцията преди откриващия мач с Динамо Батуми (Грузия) от първи предварителен кръг на Шампионската лига.

"Рецептата Лудогорец да се класира в груповата фаза на Шампионска лига е много проста – да побеждаваме. Естествено е, че ние сме разчули Динамо така, както и те знаят ние като отбор какво представляваме. Няма нещо, което да ни изненада", започна Дерменджиев.

"Проведохме много добра подготовка, мисля, че сме готови. Динамо има два официални мачове, а ние нямаме такива мачове. Ръководството винаги има високи цели. Не само ръководството, а и отборът. Още в самото начало сме заявили, че трябва да стигнем максимално далече в Европа. Дуа най-вероятно за първия мач няма да бъде готов", добави той по отношение на швейцарския национал.

"Изобщо няма да бъдем изненадани, много добре сме запознати с Динамо. Много добър отбор, играе модерен футбол. Аз мисля, че и Грузия като нация е във възход. Очаква ни един много сериозен и труден мач. Винаги първият мач е изключително трудно, за да може да се започне. Ние нямаме избор и трябва да започнем ударно първия мач. Както ние, така и Динамо ни следи. Знаем им новите състезатели, които имат. Гледали сме им мачове от първенството, гледали сме им и последните мачове", каза още специалистът.

"Ние гледаме още играчи и мисля, че ще има още нови попълнения в отбора. Новите попълнения започват да се адаптират и свикват с нашата игра", завърши Дерменджиев. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон