Бойко Борисов: Първи сме, защото показваме направеното – асфалт, канал, училище

Лидерът на ГЕРБ избра родопското село Магерово в деня след изборите.

ГЕРБ е първа политическа сила, защото може да покажем направеното – да има асфалт, да има училище и детска градина. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред жители на родопското село Магерово, при които пристигна в деня след изборите.

„Моделът „Борисов“ било да хвърля пари от багажника на джипката. Ето тук сме ги хвърлили. Ето за тези хора сме ги хвърлили“, добави още Борисов.

По думите му трикилометровия път на селото бил нещото, което му тежало, че е довършен. „Нали помниш какво ви обещах, ще мога да го довърша“, каза лидерът на ГЕРБ.

Чрез изказването си пред местните, Борисов се обърна задочно и към политическите си опоненти:

„И само на тези наши партньори, приятели, врагове – каквито искат да са, тук живеят само мюсюлмани. И те ни обичат повече от всички други. Те искат да живеят като хората. Да има асфалт, да има канал, да има вода, да има училище, да има детска градина, горе да има спорт. Ето това сме направили за тях и затова си ни подкрепят. Сега като ви слуша Корнелия Нинова ще тупне“.

В Магерово лидерът на ГЕРБ изрази съжаление от липсата на Национална стратегия за развитие на региона. „Гледайте каква красота! Ей, това са Родопите!“, заключи той. | БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон