Борисов: Моята сила е в обединението, а не в разделението -

Моята сила е в обединението, а не в разделението. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде кореспондентът на БГНЕС от Добрич.

„Мен ме блазни обединението, мен ме блазни да бъдем мощна и силна държава през следващите месеци. Да дръпнем и да сме водещи на Балканите, каквито сме били“, каза Борисов.

Той заяви, че демокрацията е дала право на всеки българин да гласува и който събере най-много гласове управлява. „Демокрацията изисква победителят да управлява. Всякакви експерименти вторият ще управлява, трябва да приключат“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Той зави, че ПП-ДБ са наговорили много глупости по време на кампанията. „Те не мислят, злобата, нахалството ни водят. Но това ще свърши, на 9 българите ще определят с гласовете си“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов подчерта, че не ПП-ДБ са тези, които ще му дадат оценката, а народът.

Спирайки се на въпросите на сигурността, Борисов заяви, че поговорката „готви се за война, ако искаш да живееш в мир“ е правило за ГЕРБ. „Дадохме милиарди за полицията е превъоръжаване. Ще видите колко индустриални сътрудничества ще има до края на годината, ако имаме стабилно управление“, добави той, имайки предвид промените в общоевропейски мащаб, при които отбранителната индустрия става водеща и европейските държави започват да създават сътрудничества в оръжейния сектор.

„Български войник може да се бие, може да загива, както и ние и всеки един от нас, за територията на България. Работил съм винаги за добросъседство и съм го постигал“, каза още Борисов. І БГНЕС

Последвайте ни и в google news бутон