Животът на Тайгър Уудс извън опасност, има тежки наранявания по краката

Животът на Тайгър Уудс е извън опасност след тежката катастрофа, в която пострада той тази нощ, но голфърът е получил сериозни наранявания по краката и все още е в операционна зала. Пътният инцидент се е случил рано сутринта местно време край Лос Анджелис, Калифорния, като Уудс е изгубил контрол над автомобила си с висока скорост и е излязъл от пътя, а колата се е преобърнала няколко пъти. В произшествието не са участвали други автомобили, а Уудс е бил сам в колата си.

Колата на Уудс се е преобърнала няколко пъти.

На спасителните отряди се е наложило да режат ламарините на колата, за да извадят голфъра от там, като той е бил в съзнание при откарването си в болница. От болница Harbol-UCLA описват нараняванията му като "сериозни, но не застрашаващи живота". Най-тежки наранявания Уудс е получил по краката си, по които множество счупвания, включително и на единия глезен. В момента 45-годишният Уудс е в операционна зала, а след това лекарите трябва да дадат нова информация за състоянието му.

Шерифът на окръг Ел Ей Алекс Виланьова коментира, че за момента няма признаци Уудс да е употребявал алкохол или упойващи вещества при инцидента, но това ще бъде потвърдено след направените тестове в болницата. Той уточни, че колата на голфъра се е движела с "по-голяма от нормалната скорост", спускайки се по хълм, известен с висока честота на автомобилни произшествия.

В края на декември Тайгър Уудс претърпя поредната си операция на гърба, а негови фенове вече посочиха, че в интервю, дадено преди няколко дни, голфърът е изглеждал видимо уморен и в недобро състояние. /БГНЕС