Зендая се появи с рокля Thom Browne на премиерата на филма "Претендентите"

Зендая премина от обувки на Loewe с тенис топки в Рим до бяла рокля по поръчка на Thom Browne, покрита с тенис ракети, на лондонската премиера на филма "Претендентите". Актрисата и стилистът ѝ Лоу Роуч добавиха женствен привкус към визията на червения килим, като Зендая увенча косата си с огромна бяла панделка, която допълваше панделката на роклята. Роклята на Thom Browne включваше отворен гръб и висок разрез на краката, който Зендая използва, за да покаже високите си до небето бели обувки Christian Louboutin, съобщи ELLE.


През лятото звездата разказа пред ELLE за дългогодишното си партньорство с Роуч, който е неин творчески директор.

"Работя много здраво за екипа си, особено за хората, които обичам. Той участва във всеки моден договор, във всичко, което правя. Ако имам възможност, в която той може да дойде с мен, той винаги ще бъде там. В известен смисъл той винаги е бил моят творчески директор и продължава да изпълнява тази роля, защото това е нещо повече от дрехи на червения килим", каза Зендая.

Роуч се изказа също толкова ласкаво за актрисата и за съвместното им бъдеще.

"Връзката ни е като семейна, така че не мисля, че ще отида някъде, а дори и да искам, тя няма да ми позволи", каза той.

„Благодарен съм ѝ, че ми даде възможност да блесна. Не се случва често такава голяма суперзвезда като нея да е много щедра и да проявява разбиране, когато някой иска да излезе навън. Тя е един от най-големите ми поддръжници", добави Роуч.

Работата на Роуч и Зендая в престурнето на "Претендентите" идва точно преди техния филм "Дюн": Част втора". Гардеробът на Зендая по време на него също беше тематично свързан с този филм, като звездата носеше повече вдъхновени от научната фантастика визии за червения килим./БГНЕС