Захарова отговори на Нед Прайс със стихове от своя авторска песен

Реплика от песен на Бритни Спиърс и цитат от собствени стихове на английски език - така отговори говорителят на руското външно министерство Мария Захарова в канала си в Telegram на изявленията на Държавния департамент относно условията на срещата между държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен и външния министър Сергей Лавров.

Мария Захарова, говорител на руското МВнР

По-рано говорителят на Държавния департамент Нед Прайс заяви, че САЩ биха искали "Русия да даде повод за двустранна среща" между Лавров и Блинкен, но моментът за това все още не е настъпил. От своя страна, руското външно министерство заяви, че не се извършва подготовка за министерска среща в рамките на срещата на Г-20 в Индонезия.

"Нед, твоето изказване звучи като текста на песента на Бритни Спиърс "Baby One More Time", написа Захарова, цитирайки няколко стиха от песента: "Самотата ми ме убива. Трябва да призная, че все още вярвам. Когато не съм с теб, губя ума си. Дай ми знак. Направи го още веднъж."

"А аз ще отговоря и със свои думи от моя авторска песен: Юни свърши, силата ти отслабва, ще отлетя далеч от тази лъжа", продължи тя, цитирайки стихове от англоезичното си произведение June Song.

Захарова сподели пред РИА Новости, че е написала текста на песен на английски език - "June Song", изпълнена от младата руска певица Люся Чеботина. /БГНЕС

Москва / Русия