Задава се четвърти филм за "Спайдърмен" с Том Холанд и Зендая

Том Холанд и Зендая се завръщат във вселената на „Марвел“! В разговор с „Variety“ продуцентката Ейми Паскал сподели, че четвъртият филм за Спайдърмен с двойката е в процес на разработка, но наскоро е спрял развитието си заради продължаващата стачка на сценаристите.


"Ще правим ли още един филм? Разбира се, че ще го направим", обясни тя. "В процес сме на работа, но заради стачката на сценаристите никой не работи. Всички сме поддръжници и когато се съберат, ще започнем".

Последният филм от франчайза излезе през 2021 г. с премиерата на "Спайдърмен: Няма път към дома".

Във филма феновете видяха как 27-годишният Холанд се завръща като Питър Паркър, а 26-годишната Зендая вече е в един свят, научил за самоличността му на супергерой. В желанието си да се върне към начина, по който нещата са били преди всички да разберат, че той е Спайдърмен, Питър прибягва до помощта на Доктор Стрейндж, за да промени хода на историята.

Макар че не се знае много за детайлите в четвъртия филм, филмът ще отбележи завръщането на актьорите там, където според съобщенията те са започнали да се виждат за първи път.

Макар че двамата пазят връзката си сравнително лична, те станаха официални в Instagram през септември 2021 г. със снимка зад кулисите, в която Холанд нарича Зендая "Моята MJ" като част от честването на рождения ѝ ден. Двойката беше видяна заедно да гледа плейофния мач от НБА между Лос Анджелис Лейкърс и Голдън Стейт Уориърс в Чейс Сентър в Сан Франциско по-рано през май. /БГНЕС