Виктория Бекъм на една сцена със „Спайс гърлс“ на "Уембли"

Виктория Бекъм вероятно ще се присъедини към бившите си колежки от „Спайс гърлс“ по времена концертите на групата на стадион „Уембли“ в Лондон, съобщава „Контакт мюзик“.

Бившата певица и настоящ моден дизайнер вече отказа възможността да пее заедно с Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Халиуел по време на дълго очакваното им турне. Въпреки това Виктория се е съгласила да застане на една сцена с момичетата по време на един от концертите им в британската столица през юни.

Източник, близък до г-жа Бекъм заяви:“По всяка вероятност това ще се случи по време на втория концерт на Уембли на 14 юни. Не е ясно обаче каква роля точно ще изпълнява Виктория“.

Виктория Бекъм вероятно се чувства доста несигурна да пее на живо, но все още има желание да се появи редом с колежките си на една сцена. Неин близък уточни, че тя ясно е дала да се разбере, че не желае да бъде притискана да пее на живо, но е готова да потанцува.

Новината за появата на Виктория Бекъм дойде малко след като колежката й – Ема Бънтън заяви, че тя никога не е очаквала Пош спайс да се включи в турнето. Певицата ясно заяви, че след общата им поява по време на церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 година, Виктория е била категорична, че иска да продължи напред и да се разграничи от времето си, прекарано с групата. / БГНЕС