Васил Терзиев: В неделя всичко зависи от нас

Продължавам битката, за да бъда кмет на всички софиянци. Това заяви Васил Терзиев, кандидат за столичен кмет, издигнат от ПП-ДБ-Спаси София.

Той благодари на всички, които са гласували за една по-различна София и са избрали различно бъдеще за града ни. „Благодаря ви, че четири месеца бяхме заедно на терен - нещо, което не се случвало досега в България“, заяви Терзиев.

Той отбеляза, че в дните преди изборния ден станахме свидетели на ново посегателство върху изборния процес и опит да се срине изцяло доверието в българските институции. „Резултатът от активното мероприятие на ДАНС и ЦИК е 20% недействителни бюлетини в цялата страната или 554 525 заглушени гласове. Към невалидните бюлетини добавяме и драстичните нарушения в протоколите“, каза Терзиев.

Той посочи, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е застанал зад кандидатурата на Ваня Григорова, а кандидатът на “Синя София” Вили Лилков каза, че няма предпочитания.

„С тези си действия демократичните, про-западни евроатлантици подкрепиха: Българска комунистическа партия; Партия на българските комунисти; Русофили за възраждане на Отечеството; Левицата; Атака; БСП за България, Алтернативата на гражданите“, заяви Терзиев и добави:

„На всички е вече ясно, че обединени в общ фронт политическите сили на миналото ни водят в една единствена посока - назад и надолу. Аз и екипът на Продължаваме Промяната-Демократична България и Спаси София няма да позволим нашият град да тъпче на едно и също място“.

Васил Терзиев призова в неделя трябва да отстоим нашия цивилизационен избор, мястото си сред европейските столици, пътя, по който вървим напред, а не назад.

„Нашият град ще бъде европейски, чист, уреден, зелен. Град, в който няма нито хора, нито квартали втора ръка. Вярвам, че сме само на една крачка до момента, в който София ще бъде управлявана от хора, които истински я обичат. Гласувай с номер 85 в неделя! Молим за вашата подкрепа за кандидатите ни за районни кметове и моята кандидатура за кмет на София“, призова Терзиев.

Той вярва в потенциала на хората на София. „Никой не е малък човек, никой не е твърде незначителен, за да промени съдбата си и страната си. Трябва само да се събудим и да събудим околните от апатията. Трябва само да повярваме, че от нас зависи всичко. Излезте и гласувайте в неделя!“, призова Васил Терзиев, кандидат за кмет на София от ПП-ДБ-Спаси София. /БГНЕС