Тухел: Ядосан съм на себе си, далеч сме от истината

Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че е много разочарован от представянето на неговия тим при загубата от Динамо Загреб с 0:1 в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига. "Сините" се представят колебливо от началото на сезона във Висшата лига, а вчера проблемите на тима се задълбочиха с поражение на стадион "Максимир" в Загреб.

"Ядосан съм на себе си, ядосан съм на представянето ни. Не сме достатъчно агресивни с топката, не показваме достатъчно нито индивидуално, нито като отбор. Очевидно е, че се представяме под възможностите си. Липсва ни решителност, липсва ни глад и интензитет. Няма как да печелиш мачове по този начин. Очевидно сме много далеч от истината", коментира след своя мач номер 100 начело на лондончани Тухел. Статистиката показва, че в първите 50 мача под ръководството на германския специалист Челси е допуснал 24 гола, докато в следващите 50 "сините" са инкасирали цели 53 попадения.

"Имам нужда от време да анализирам случващото се и да намеря решения. Историята се повтаря в последните няколко мача - започваме окей, но след това ни липсва прецизност, липсва ни миризмата на кръв. Ясно е, че е моя работа да направя анализ. Очевидно трябва да се представяме по-добре. Не сме доволни нито от резултатите, нито от представянето. Малко съм изненадан от играта ни днес, не очаквах това. Явно съм бил в грешния филм. Мислех, че последният мач срещу Уест Хям ни помогна, показахме добра реакция. След това имахме добри тренировки, мислех, че сме подготвени. Не очаквах това тази вечер и затова съм ядосан на себе си. Няма да има почивен ден, можете да сте сигурни. Няма как да имаме почивен ден в момента", допълни Тухел. /БГНЕС