Трифонов към Рашков: Локвата на “Капитан Андреево” е моя, натрупал съм много пари

Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че съм мафиот и ръководител на организирана престъпна група “Седем-осми”. Най-официално дадох информация, че сведения за моята престъпна дейност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, за да докажат моите твърдения. Това заявява в профила си във фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Даже още по-лошо - преди те говореха непрекъснато в публичното пространство какъв мафиот съм аз, а сега мълчат.

Господин Рашков, това че не съм извикан за разпит ме кара да си мисля, че над организираната престъпност в България има чадър, институциите не работят и дори мафиот, който публично си признава, че е мафиот, е оставен да се шляе по улиците на София.

Затова, господин Рашков, сега ще предприема още по-сериозен ход, заявява Трифонов.

Признавам си, че локвата на “Капитан Андреево” е моя. Тя само се води държавна, но моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз направо съм я присвоил.

Локвата на “Капитан Андреево”, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, защото я доливам редовно с минерална вода и така имам основанията да взимам повече пари.

Парите разпределям, както следва – оставям само 20% от таксите на държавата, а 80% прибирам аз.

Господин Рашков, натрупал съм много пари, държа ги кеш вкъщи в “мазътъ”. Вече има три палета, мазето е малко, парите се трупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може логично да конфискувате огромната сума пари. Тя ще е абсолютното доказателство за моите престъпления, казва Трифонов.

Доказателства за това, че локвата на “Капитан Андреево” е моя имат следните лица: Иван Христанов – заместник-министър на земеделието, Росен Костурков – депутат от ПП, Кирил Петков – министър-председател в оставка, Лена Бориславова – говорител на кабинета и Константин Вълков – журналист в “Дарик Радио”. Ако лицата, които посочих бъдат подробно разпитани, те ще дадат ясна и точна информация за моята престъпна дейност на “Капитан Андреево”.

Господин Рашков, вие сте стожер на борбата с корупцията и вярвам, че ще обърнете внимание на моя граждански сигнал, който всъщност е самопризнание.

Да се свършва веднъж завинаги с тоя Слави Трифонов, та да тръгне тая държава напред.

Слави Трифонов – гузен, но буден гражданин, посочва още Трифонов. /БГНЕС