Тервел Пулев направи първа копка в жилищни сгради Плиска и Преслав

Българският боксьор Тервел Пулев направи първа копка в жилищни сгради Плиска и Преслав, предаде репортер на БГНЕС. На събитието присъства и неговият партньор адвокат Васил Михайлов. Водещ на церемонията бе д-р Камен Кирилов, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“, а сред гостите личаха имената на Ники Кънчев и Боби Ваклинов.

Тервел Пулев (д), Камен Кирилов (л) и Васил Михайлов (ц).

Здравейте и от мен. Камен нахвърля някои от нещата, които са важни за нас, за бъдещите сгради. Много съм щастлив за това начинание, което е ново и за мен в живота. С Васил вървим заедно и с потегляме натоварването. Относно материалната част, изкарваме пари чрез бокса, някой чете в Интернет колко пари се изкарват – като баща на три деца, като глава на семейство, да направя нещо, което е авторитетно, смислено и хубаво. Това са основните неща, които искам да кажа от мое име“, започна Тервел Пулев.

„Благодаря, че ни уважихте и "Наслука“", беше краткият коментар на адвокат Васил Михайлов, след който водещият на церемонията Камен Кирилов насочи гостите към основното събитие, а именно – първата копка, направена от по-малкия от братята Пулеви. След копката беше изтеглена томбола, на която победителката счупи шампанското в багера, а впоследствие бе отслужена и литургия от отец, дошъл специално от Благоевград, който тренира и деца на бокс в града.

Тервел Пулев направи първата копка.

Фирмата Pulev Invest Group, в чийто екип е и инженер Ангел Михайлов, развива дейността си в сферата на жилищното строителство и всички негови фази, в това число проучването, проектирането и изграждането на сгради, както и търговия с недвижими имоти. /БГНЕС