Тен Хаг: Роналдо си тръгна, това вече е минало

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отказа да обсъжда подробности около раздялата на клуба със звездата Кристиано Роналдо, след като двете страни разтрогнаха договора по взаимно съгласие. Роналдо обвини нидерландския специалист в липса на уважение и нападна клуба и своите съотборници, а скоро след това официално се раздели с "червените дяволи".

"Той си тръгна, това вече е минало. Сега гледаме напред, към бъдещето", коментира Тен Хаг по време на тренировъчния лагер на Юнайтед в Испания. "Имаме усещането, че вървим в правилната посока, но знаем, че имаме да свършим още много работа", допълни треньорът на Юнайтед.

"Нашите играчи са победители, те сега се борят да станат световни шампиони, надявам се някой от тях да успее, но щом отпаднат от турнира, те трябва да го преодолеят веднага и да са готови за друго предизвикателство. Висшата лига започва веднага след Световното първенство", каза още Тен Хаг.

В същото време Юнайтед записа загуба от Кадис с 2:4 в първата си контрола от лагера в Испания. В събота английският тим ще направи още една проверка, този път с Бетис. /БГНЕС