ЦСКА победи Пирин в последната си контрола

Отборът на ЦСКА победи Пирин Благоевград с 2:1 у дома в последната си контролна среща преди подновяването на Първа лига. На стадион "Българска армия" "червените" представиха състава, с който ще се борят за титлата и Купата на България през пролетта, предаде репортер на БГНЕС.

Брадли де Нойер вкара първия гол за ЦСКА

Играчите на Саша Илич започнаха активно двубоя и пропуснаха няколко добри положения за гол, преди да поведат в резултата в 36-та минута, когато Брадли де Нойер се разписа от добавка след неубедителна намеса на вратаря на "орлетата" Максим Ковальов. В 64-та минута централният нападател на "армейците" Дюкенс Назон бе намерен с извеждащ пас, преодоля елегантно защитник на гостите и с техничен удар вкара за 2:0. Десет минути преди края на редовното време благоевградчани върнаха един гол чрез Владимир Медвед, който оформи крайното 2:1 в полза на ЦСКА.

В първия си официален мач за 2023-та година ЦСКА ще гостува на Берое в Стара Загора в неделя, 12-ти февруари, от 14:15 часа. Пирин ще има визита на Славия в понеделник, 13-ти февруари, от 17:00. /БГНЕС