Стоилов: Левски вече си позволява да отказва милионни оферти в евро

"Това е бъдещето на Левски - без да харчим излишни финанси. Факт е, че декември имахме 0 лева оферти. Оттогава нещата значително се подобриха. Клубът вече си позволява да отказва милионни оферти в евро, и то на няколко пъти. Ако се налага, ще продаваме, но на този етап не се налага. Бихме се разделили с всеки, за да спасим Левски от финансовите ангажименти, които има. Без проблеми ще играем и с юношите", обяви треньорът на Левски Станимир Стоилов след победата над Арда (2:0) в Първа лига.

"Доволен съм как отборът влезе в мача. Имахме изцяло контрол през първото полувреме. Единствено трябваше да отбележим още един гол, за да сме спокойни. Продължаваме да изпитваме затруднения в последното подаване и последния удар", продължи Мъри.

"С оглед на тежкия и емоционален мач, който изиграхме в четвъртък, смятам, че отборът изглеждаше добре като физика. Ако бяхме спечелили Суперкупата, емоцията щеше да е още по-голяма.

Всички футболисти могат да бележат голове. Имат нужните качества. Работа и търпение - това ни трябва. Работим и се надяваме следващия мач да сме по-успешни пред гола. Радвам се, че Краев напредва. Имаше почти една година, в която не успя да вкарва голове", каза още той.

"Търпеливо работим с младите играчи, опитваме се да ги развиваме. Общо взето всички играчи са ни млади, като изключим Ивелин и Георги. Имаме много млад отбор, който трябва да развиваме.

Днес Ивелин Попов изглеждаше добре. Той беше и по-свеж от другите играчи, защото не игра срещу Лудогорец. Имах притеснения за Георги Миланов, защото беше болен от ковид. И Бари, и Георги, и Марин могат още по-динамично да играят, особено накрая, когато противникът е още по-отворен.

Трябва да работим изключително много в защита. Можем да си позволим вариативност в средата и в атаката. На никой нищо даром няма да дам. Ще дойде момент, в който ще играят само тези, които играят наистина добре. Ще дойдат години, дай Боже, в които Левски ще има голям избор. На този етап конкуренцията е тънка, така да се каже", завърши Стоилов. /БГНЕС