Стоилов: Нямам съмнения, че ще удвоим бройката на членските карти

"Аз лично смятам, че тази кампания ще пожъне отново успех, знаем за нашите проблеми и че винаги е добре, когато човек сам си помогне", обяви наставникът на Левски Станимир Стоилов при старта на кампанията на клуба за подновяване на членските карти на клуба „Аз съм Левски“, предаде репортер на Левски.

Наско Сираков и Станимир Стоилов

"Смятам, че феновете отново ще помогнат на клуба и ще се отличаваме поне двойно от това, което Сираков сега каза. Нямам никакви съмнения, че ще успеем да удвоим бройката. Всички левскари сме длъжни да помогнем на клуба, кой както може", допълни Стоилов.

Кампанията бе открита на стадион "Георги Аспарухов" от собственика на "сините" Наско Сираков, новия изпълнителен директор Ивайло Ивков, треньора Станимир Стоилов и управителя на клубния магазин Пламен Петров. "Неслучайно тази кампания се казва "Аз съм Левски", защото това е най-лесният начин всеки един левскар от всяка една точка на България и света по най-бързия и най-лесния начин да бъде приобщен към голямото синьо семейство. От началото на кампанията миналата година около 20 хиляди левскари са членове на ФК Левски, което ни нарежда на едно от първите места на Балканите, а съм убеден, че ако не беше и този сериозен световен проблем с пандемията мисля, че щяхме да бъдем водещ клуб на Балканите. Но това не е късно, сега стартираме подновяването на членските карти и съм убеден, че много от нашите привърженици, което не са успели по един или друг начин да придобият членска карта, ще го направят", коментира Сираков, който призна, че за съжаление, Левски отново няма да може да разгърне кампанията с пътуване по страната заради пандемията от ковид.

"Искам да призова всички за една невиждана активност в тази кампания, клубът наистина има нужда от това. Най-важният ни капитал, най-важните партньори, каквото и да се случи, са нашите фенове, синята общност. Моля, всички, които са с членски карти, да ги подновят, и да привлечем нови хора", допълни Ивков. "Приходите ще бъдат използвани за най-належащите разходи на клуба, за да можем да получим глътка въздух, така че клубът да няма проблеми с лиценза, да си стъпи на краката и да може отборът съвсем скоро да бъде в борбата за купите и титлите. Приходите ще бъдат използвани по много направления за оцеляването на клуба, но само там, където е най-належащо", допълни Ивков, който намекна, че клубът ще се опита да предоговори част от задълженията си към НАП, за да ги намали. /БГНЕС