Стоилов: Мачът с Лудогорец е добра възможност да се види докъде сме стигнали

Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви, че тимът му е здрав преди сблъсъка с шампиона Лудогорец от 10-и кръг на Първа лига. Мачът ще се играе утре от 20:15 ч. на стадион "Георги Аспарухов".

Мъри увери, че на този етап няма сериозни кадрови проблеми, а на последната тренировка ще се прецени каква е ситуацията и се надява всички играчи да вземат участие в мача.

Станимир Стоилов.

Според него, този мач е добра възможност за отбора на Левски да провери докъде е стигнал в развитието си и дали може да играе качествен футбол и да побеждава.

„Имаше добри неща и през първото, и през второто полувреме. Трябва да опитаме да задържим силните минути от миналия мач. Трябва да играем с повече желание да, за да постигнем целите си. Ако задържаме по-дълго време добрата ни игра, ще е добре. Това тежи, вижда се проблясък в нашата игра. Досега не сме особено доволни от резултатите. В гостуванията играхме наравно. Досега единственото, което бяга на отбора, е резултатът. Надявам се в следващите мачове да успеем да се подобрим и в този аспект. Не знам доколко можем да съдим отбор, който е 10 пъти поред шампион. Ако те са разклатени, то ние съвсем сме разклатени. За мен не е важен Лудогорец, а моят отбор и как играе той. Надявам се да продължим да вървим с миши стъпки нагоре. Убеден съм, че нашият отбор играе различно на "Георги Аспарухов", но не можем да се оплачем и от гостуванията. Навсякъде ние сме домакини. В нашия дом винаги трябва да се печели. С подобряването на качество в играта, ще дойде и постоянството, което засега ни липсва. Винаги мотивацията в евроучастията е голяма. Настройката от единия турнир към другия е трудна, но Лудогорец вече направиха две грешки. Те обаче ще са пределно мотивирани да не я допуснат отново. Ще играем срещу противник, който играе на максимума и така ще видим докъде сме стигнали в развитието си“, каза Стоилов пред дербито с Лудогорец. /БГНЕС