Стоилов: Искам да видя добра игра и победа

"Искам да видя добра игра и стил, който Левски да гради, да изчистваме нашия си облик и да побеждаваме, с оглед на тежката ситуация, в която сме изпаднали по отношение на резултатите", обяви наставникът на Левски Станимир Стоилов преди утрешния двубой с ЦСКА 1948 от осмия кръг на Първа лига. "Сините" посрещат своя съперник на "Герена" в събота от 19:45 часа, като това ще бъде първи официален мач на Стоилов на стадион "Георги Аспарухов" след завръщането му в тима.

Станимир Стоилов

"Като работа и тренировки сме направили, каквото трябва. На един отбор и треньор никога не им достига времето, особено когато има доста неща да наваксва. В крайна сметка мечът е утре и трябва да се представим по най-добрия начин. Вече имаме идеи за състава, но има и леки здравословни проблеми и утре ще стане ясно. Няма футболист, който твърдо да отпада от мача", коментира на днешната си пресконференция Стоилов, който допълни, че новото попълнение Хосе Кордоба все още няма картотека.

"За противника, видно е, че има импулс от пристигането на новия треньор, отборът в последния кръг показа значително израстване и амбиция, както и добър футбол. В този отбор и клуб се инвестират сериозни средства от доста време, за което им прави чест. Миналата година бяха в шестицата, те имаха труден старт. Те играят добър футбол, но нещата ще зависят от това как ще се представи нашия отбор. Прави му чест на Киров за това, което направи с Арда, сега е започнал да гради нещо ново в ЦСКА, надявам се да имаме едно добро съперничество, но на терена ще играят отборите", допълни треньорът на "сините".

"Въобще нямам съмнения, че стадионът ще е пълен и ще ни подкрепя. Нашата публика ще очаква добра игра и ние като отбор трябва да отговорим на нивото и желанието на привържениците. Единственото нещо, което в последните години остана непокътнато, това са привържениците на Левски, така че ние не може да им носим повече разочарования", каза още Стоилов.

Наставникът на Левски разкри, че към треньорския му щаб ще бъдат добавени още хора. "Ще има още лица в екипа, имаме идеи и разговори, но на този етап това са хората, с които продължаваме да работим. Трябва да проведем сериозен обем от работа с оглед намаляването на хората в клуба. Треньорският щаб трябва да извършва много дейности, така че трябва да намерим оптималните хора", обясни той. /БГНЕС