Станимир Стоилов: ПАОК продължава да е фаворит, ще е чудо да ги отстраним

"ПАОК беше и е фаворит в този двубой. Направихме добър мач в София. Заслужено спечелихме и имаме шансове да продължим. Знаем какво ни предстои. Още в първия мач се видя, че съперникът разполага със страхотни играчи и отличен треньор. Продължавам да стоя зад думите си, че ще е чудо да отстраним ПАОК", заяви треньорът на Левски Станимир Стоилов на официалната пресконференция преди реванша с гръцкия тим. Мачът на ст. "Тумба" в Солун е утре от 20.30 часа, а “сините” имат преднина от два чисти гола.

Цунами и Краев са здрави и са в групата. Те са опция, която можем да използваме. Има повече от 24 часа до мача, за да решим дали ще правим промени", продължи Мъри.

"Важно е да издържим психически и да играем горд футбол, а ако заслужаваме ще продължим напред. Мачът ще е игра на грешки. Надявам се ние да не бъркаме, а ако противникът прави, да ги накажем както в първия мач.

Не знам доколко сме впечатлили ПАОК, но успяхме да изиграем добър мач, който зарадва нашите привърженици. ПАОК е отбор, който играе добър футбол. Трябва да отговорим на това ниво, ако искаме да се поздравим с успеха.

Всяка победа дава увереност и ни калява да вървим напред. Винаги, когато взимаш важен изпит, ставаш все по-добър. Предстои ни още един такъв изпит", каза още Стоилов пред медиите в Солун.

Капитанът на Левски Николай Михайлов също коментира предстоящия реванш.

Обстановката е спокойна, предстои последната тренировка. Надявам се да сме здрави, знаем какво да очакваме утре – една хубава европейска вечер. Подготвени сме. Думата напрежение ми е малко странна. Преди всеки мач трябва да го има поне малко у футболистите, да ги държи живи, да са готови“, каза вратарят.

Надявам се публиката да не окаже влияние върху по-младите. В крайна сметка подготвили сме се добре. Трябва да излезем горди и да представим Левски. Казах, че който не може да играе под напрежение, не е за Левски. Тук е мястото на Левски, да играе в Европа, да се бори за титли и купи. Ние поехме по този път за мое огромно щастие. Надявам се на добър резултат, да продължим напред и да зарадваме нашите привърженици“, добави той. /БГНЕС.