Станимир Стоилов: Надявам се Сундберг да ни донесе стабилност

"Важно е на всички нива да показваме, че наистина се работи и се върши работа. След като работиш правилно, рано или късно резултати трябва да има", каза наставникът на Левски Станимир Стоилов на брифинг на "Герена“, предаде репортер на БГНЕС. Мъри говори преди шампионатния мач между "сините" и Славия. Двубоят е утре от 17:30 часа на стадиона на "белите". "Мисля, че сме в добро състояние, всички на този етап тренират“, посочи 54-годишният специалист.

Станимир Стоилов

"В интерес на истината Славия имат изключително силно и положително представяне през този сезон. Направиха изключителен скок спрямо играта си от миналата кампания. Заслужават респект заради начина, по който се представят. Естествено от нас зависи как ще играем в мача“, каза Мъри Стоилов на въпрос на БГНЕС какво е мнението му относно настоящата селекция на Славия и силния старт на сезона за "белите".

"Ние където и да играем се чувстваме като домакини, трябва да играем с настроение. Явно е, че имаме проблеми при гостувания, вижда се по резултатите, които постигаме при визити в последните сезони. Левски трябва да има надмощие в целия двубой. Ще се опитаме да създадем проблеми на прогресиращия тим на Славия", продължи Стоилов.

"Селекцията ще се прави надявам се с време. Ще се постараем до Нова година да имаме някаква яснота около зимната ни селекция. Всичко ще зависи от това какво финансиране ще имаме, какво ще открием на пазара и дали ще има изходящи трансфери. Георги Миланов продължава да има проблеми, надявам се да тренира и да е здрав. Смятам, че Славия разполага с по-добър състав спрямо миналогодишния си. Както знаете, от първия ден, в който дойдохме в Левски казах, че е важно да стабилизираме клуба – финансово и игрово“, допълни треньорът на "сините".

На "Герена" бе и собственикът на Левски Наско Сираков

"Надявам се да донесе стабилност. Сега да правя гръмки изявления - нека той на терена с представянето си да защити името си. Това, че някой е ново попълнение, не означава, че ще има сигурна позиция в състава ни“, коментира Стоилов на въпрос на БГНЕС относно новото попълнение на клуба Ноа Сонко Сундберг. Сундберг се подвизава като бранител и е национал на Гамбия.

"Най-важно е Левски да се върне там, където му е мястото и финансово, и като имидж, и като резултати. Почти е ясно къде ще бъде зимната подготовка, не бързаме да казваме, имаме два варианта. Вече всичко е ясно и дни, и начало на подготовката, и завършване, имаме 2 опции“, завърши Мъри. /БГНЕС