Слънчев бряг – най-лудата и евтина парти почивка

„Най-щурата и най-евтина ваканция" е с пинта за 80 пенса и клубове, отворени до 7 часа сутринта, пише британският вестник „Дейли Стар“ за Слънчев бряг.

Евтините бюджетни почивки в българския курорт го нареждат до Айя Напа, Магалуф и Ибиса за любителите на партитата, но там има и още какво да се прави - от разходки с лодка до тематичен парк на ивицата.

Въпреки че туристите твърдят, че Слънчев бряг в България е „най-лошото място за парти от всички“, британците се стичат към „лудото място“ заради евтиния алкохол, безпроблемните хотели и множеството барове и клубове.

Диджей, който работи в курорта, казва, че там има алкохол за 80 пенса, купони по улиците и ежедневни разходки на срама, така че не е изненада, че 100 000 търсачи на силни усещания се отправят към дестинацията всяка година.

В средата на лятната ваканция можете да си вземете стаи на цена от 11 паунда на човек на вечер при двама души.

Туристическият инфлуенсър Ръшър се включи в TikTok, за да похвали горещата точка, която според него е „най-лудата и най-евтина парти почивка“.

Изглежда обаче, че някои хора са посетили курорта и са на малко по-различно мнение. Ту-рист го описва като „най-лошото място за партита от всички“, а друг добавя, че „е бил в Ма-галуф, Айя Напа, Занте и Слънчев бряг, като последният е най-лошият от всички“.

Ръшър сподели препоръките си за туристите, които искат да опитат българския курортен град, твърдейки, че в района има много повече неща за правене, отколкото просто да се на-пиеш - от прекрасните плажове до подходящите за плуване води.

След това Ръшър показва клипове от нощни клубове и партита, където можете да се забав-лявате. Той казва: „Слънчев бряг е лудо място за парти ваканция, намира се в България, тук има толкова много неща за правене, човече“.

„Очевидно е, че нощният живот е страхотен, а ивицата е дълга. Толкова е голяма, че има какво да се прави на нея. Дори има панаирни атракции на ивицата“.

В един от клиповете той показва как туристите се качват на мотоциклети, спускат се по водни пързалки и се спускат с влакчета - всичко това само на няколко крачки от централната улица.

Местният дисководещ Джейми Норт заяви пред „Стар“, че британците няма да имат проб-леми с намирането на евтин алкохол. „Той се продава на всеки ъгъл, всеки бар предлага без-платен шот и продава евтина бира“, каза той. „Случват се много странни неща, като напри-мер хората си губят обувките и личните вещи на плажа. Походът на срама също привлича погледите в Слънчев бряг“.

Той добави, че клубовете могат да останат отворени до 7 часа сутринта, но за тези, които имат нужда от почивен ден, за да облекчат махмурлука, има много неща за изследване.

Дисководещият сподели: „През деня има много барбекюта и търговци на храна - можете до-ри да си поръчате доставка до плажа или хотела, ако сте прекалено голям махмурлия.

Плажният бар „Викинг“ е придобил най-голяма популярност като гореща точка в Слънчев бряг. По време на шоуто млади жени свалят горнищата си и показват гърдите си, за да се ка-чат безплатно на атракцион в панаирния парк, както е предвидено в пикантната промоция.

В баровете и ресторантите момчетата играят игри с пиене и се събличат голи или изпадат в безсъзнание от прекаленото количество алкохол.

Двойки могат да бъдат видени да се разгорещяват на публични места и дори един пенсионер е толкова пиян, че не може да намери хотела си.

В коментарите към видеото на Ръшър много британци изразиха вълнението си от града и показаха колко много го обичат.

Един от тях казва: „Отиваме в България OMG“.

„Най-доброто лятно място в България, заклевам се“, добавя друг.

Трети пък коментира: „В България има много хубави места за почивка: Най-добрата седмица в живота ми, той не лъже“.

Жена на име Мадисън пък се пошегува: „Била съм над 10 пъти и го обичам. Добре е за евти-на почивка - платих 285 паунда за седмица с включени полети „ол инклузив“. /БГНЕС