„Скалата“ се завръща в продължение на „Мумията“

Творческият екип зад „Batgirl“: Адил Ел Арби и Билал Фала ще се заемат с рестартирането на "Мумията". Сега „Giant Freakin Robot“ съобщава, че Дуейн Джонсън също ще се завърне в света на Мумията. Не е сигурно, че той ще се завърне в ролята на Краля Скорпион обаче.

Дуейн Джонсън беше едно от най-добрите неща в "Мумията се завръща". Неговата трагична предистория беше нещо, което очевидно заслужаваше солов филм, и светът получи точно това. Разбира се, той бледнееше в сравнение с това колко пари направи "Мумията се завръща", но това беше моментът, в който хората забелязаха, че Джонсън може да бъде водеща роля.

Всъщност всички ще се радват на завръщането на Брендън Фрейзър в ролята на Рик О'Конъл, ако това стане. Разбира се, това ще бъде по-възрастен и по-опитен Рик О'Конъл, но Фрейзър заяви, че не би имал нищо против още един филм за "трансформация" след „Кит“.

Каква по-добра трансформация за Брендън Фрейзър от тази да влезе във форма и да се бие с Дуейн Джонсън в рестарта на "Мумията"? Като се има предвид, че Джонсън вече изигра ролята на "лошото момче" в "Черният Адам", той би могъл да поеме ролята на злодея или мумията в рестарта. Дуейн Джонсън би могъл да бъде мумифицираната версия на Краля Скорпион, който е събуден от О'Конъл и сега трябва да търси своето отмъщение в рестартирането на "Мумията".

Дуейн Джонсън е може би най-голямата звезда на екшън филмите в света в момента и би било невероятно той да се завърне в света на "Мумията". Адил Ел Арби и Билал Фала обаче биха могли да изградят бърза роля за всички нас и да направят от Джонсън напълно нов герой, дори такъв, който да си партнира с Рик О'Конъл на Брендън Фрейзър. Все още не се съобщава, че Фрейзър ще се завърне за този рестарт, но би трябвало, в противен случай това би било пропиляна възможност. /БГНЕС