Шимунджа: Нямахме късмет, шансовете остават

"Имаме още един мач, трябва да играем както днес и да вкараме един гол повече от тях. Знаем, че Динамо е добър отбор, имат класа и го показаха, възползваха се от двете възможности, които им подарихме, но след това ние играхме на много високо ниво. Шансовете винаги остават", обяви треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа след загубата от Динамо Загреб с 1:2 у дома в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Орлите" допуснаха два ранни гола в Разград и ще трябва да търсят обрат на реванша в Хърватия след седмица, но Шимунджа изрази задоволство от представянето на своите играчи. "Да започнем мача по този начин, с два много добри шанса за нас и след това два гола за съперника за три минути, може да се каже, че ни е липсвала концентрация, но това се случва във футбола. Винаги искаме да се представим по възможно най-добрия начин, но днес ни липсваше и късмет през целия мач. Тези два гола определиха развоя на мача, но през второто полувреме съм доволен от представянето и желанието на играчите, липсваше ни единствено гола", каза той след двубоя.

"Поставихме Динамо под напрежение, но се случва играчите да не взимат правилните решения във финалната третина, липсваше ни малко", допълни треньорът на Лудогорец. /БГНЕС