Саша Илич: Трябва да играем така и занапред, ако искаме да постигаме добри резултати

"Доволен съм от енергията, която показаха всички футболисти и влагането им в мача. Ако искаме постигаме добри резултати, трябва да играем така и занапред. Отново се получиха ситуации, в които губехме елементарни топки и ще има отбори, които може да ползват това срещу нас. Прекалено много бързаме в играта и затова грешим. Още веднъж искам да поздравя играчите за енергията, която вложиха", заяви треньорът на ЦСКА Саша Илич след успеха с 1:0 срещу Черно море на "Армията".

"Търпението в играта ще го постигнем с много тренировки и работа. Надявам, че ще дойде още някой футболист, който ще увеличи конкуренцията. Харесва ми, че показваме енергия, това означава, че напредваме", каза треньорът.

Илич коментира и привличането на атакуващия норвежки халф Джонатан Линдсет.

"Линдсет е много качествен футболист. силен играч. Много е хубаво, че има игрови опит и идва от първенство, в което вече се играе. Можем веднага да го използваме, защото няма нужда от време за подготовка“, заяви наставникът на ЦСКА.

"Както всички отбори, и ние тренираме статични положение по време на тренировките. Нужна ни е повече концентрация в завършващата фаза. Днес имахме достатъчно положения, но ни липсваше финалното докосване", откровен бе специалистът.

Той коментира назначението на Младен Кръстаич начело на националния ни отбор по футбол. Според Илич, Кръстаич ще донесе енергия, от която се нуждае представителният ни тим.

"Случи се така, че се събрахме няколко сръбски треньори. С Кръстаич сме играли дълги години заедно в Партизан. Той ще донесе нужната енергия за националния отбор на България. Пожелавам му успех", завърши Саша Илич. /БГНЕС