Съпругата на Уил Смит разказва в мемоари за „сложния“ им брак

Мемоари на съпругата на Уил Смит ще излязат през есента на 2023 г., съобщава „People“. В книгата Джеда разказва за израстването си в Балтимор, в семейство на наркомани.

Въпреки трудните периоди в живота си, тя се превръща в перспективна студентка по театър и след това прави стремителна кариера. Сред най-мрачните ѝ моменти е търговията с наркотици.

В автобиографията се разказва и за приятелството ѝ с рапъра Тупак Шакур и за връзката ѝ със Смит. Бракът им е описан в книгата като "сложен".

Джеда се омъжва за Уил през 1997 г. Двамата имат две деца. През март 2022 г. двойката е в центъра на скандал с голям обществен интерес. По време на церемонията по връчването на Оскарите Смит излиза на сцената и удря водещия Крис Рок в лицето за неуместна шега по адрес на съпругата му. По-късно той се извинява за постъпката си. Поведението на Смит, както и първоначалната липса на реакция от страна на филмовата академия, предизвикаха вълна от осъждане. Филмовата академия на САЩ забрани на Смит да участва в нейни събития за 10 години. /БГНЕС