Росен Кирилов: Знам как да спрем Левски, целите ни са високи

Старши треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов е доволен от зимната подготовка на отбора в Турция и очаква силно представяне през пролетния полусезон в Първа лига, предаде репортер на БГНЕС. Витоша проведе за първи път своята подготовка извън страната - в Турция, но при първата си официална среща отстъпи на Ботев Враца като гост с 0:1. В междинния кръг в сряда тимът ще посрещне Левски, който със сигурност ще търси победата след равенството с Локомотив Пловдив вчера.

"Доволен съм от подготовката. Всичко, което бяхме планирали го свършихме, но ще бъда изцяло доволен, когато има резултати. Срещу Враца имахме по-чисти положения и бяхме по-добри, но не успяхме да реализираме първи и загубихме. Ясно е, че срещу Левски трябва да играем на предела на възможностите си и да покажем най-доброто. Те в момента не са в най-доброто си състояние, но са си гранд", отчете Кирилов.

"Не мисля, че Левски ще ни подцени с оглед на това, че в края на седмицата играе с ЦСКА. При тях е голямо напрежение в момента - смяна на собствеността, смята на треньора. Вчера пък не успяха да стартират с победа срещу Локо Пловдив, така че ще излязат в сряда пределно мотивирани, което важи и за нас в пълна степен. Не сме си поставяли за цел да останем в групата, а да завършим на 7-мо или 8-мо място. Все още имаме шанс, но основно искаме всеки мач да показваме най-доброто и да извличаме най-доброто като резултат. Единственото ни ново попълнение е Юлиян Попев от Пирин. Други играчи не ни трябват", допълни бившият национал на България.

"Колективът в отбора е на добро ниво. Във Враца не ни достигна малко класа да реализираме положенията си. Срещу Левски ще излезем, за да спечелим нещо от мача", уточни нападателят на бистричани Стефан Христов. /БГНЕС