Роналдо може да се завърне в игра срещу Атлетико Мадрид

Кристиано Роналдо вече тренира наравно със съотборниците си.

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо може да се завърне в игра за "бианконерите" в утрешния мач с Атлетико Мадрид, разкри наставникът на торинци Маурицио Сари. Португалският нападател е измъчван от проблем с коляното в последните няколко седмици, като игра в решаващите евроквалификации на Португалия с болки, но пропусна победата на Юве над Аталанта с 3:1 през уикенда.

"В неделя Кристиано тренира наравно със съотборниците си. Неговото състояние се подобрява, но ще трябва да преценим дали ще играе утре. Положително бе, че успя да изкара цялата тренировки", коментира Сари на днешната си пресконференция. Роналдо бе заменен в последните два мача за Ювентус в Шампионската лига и изглеждаше особено недоволен при смяната си срещу Локомотив Москва, но Сари увери, че няма проблеми между двамата. "Отношенията ми с Кристиано са добри. Щом играч, който е спечелил толкова много, е ядосан при смяна, значи той още е пределно мотивиран, а това е нещо хубаво", заяви треньорът на "бианконерите".

Ювентус вече си осигури място на осминафиналите на Шампионската лига, но с победа на "Алианц Стейдиъм" утре ще завърши на първо място в групата. "Срещу Атлетико се играе трудно, ние искаме да спечелим групата и ще се опитаме да изпълним тази цел утре", каза Сари. /БГНЕС